#hookedonlife

Om hookedonlife

Hei, velkommen og takk for at du er innom!

Jeg heter Merete, er gift med Marte og jeg har bonussønnen Oliver (2006) og tvillingene Amèlie og Olai (2017).

Dette nettstedet startet som en hyllest til livet etter at jeg hadde lagt noen tøffe år bak meg og skulle starte med blanke ark i form av en jorden rundt-reise i 2014. Jeg gjorde reisen min, lærte masse og fikk reise både fysisk, men fikk også gjort en slags indre reise i meg selv, hvor jeg forsøkte å finne ut hva og hvem jeg er, og hva slags person jeg ønsker å være.

Siden den gang har jeg altså giftet meg, hatt gleden av å bli bonusmor og mamma og livet har forandret seg – SHUKT mye! Men jeg er fortsatt den samme sjelesøkende jenten som aldri kommer til å slutte å gråte gledestårer når jeg hører nasjonalsangen eller når bilene kjører til siden for ambulanse og brannbiler… Jeg er lettrørt og ekstremt opptatt av at alt må være ekte. Jeg aksepterer at livet kan være tøft, og jeg er overbevist om at vi alltid kan (og trolig er ment å) lære noe fra tøffe tider. Jeg tror også at livet kan være latterlig fantastisk, dersom vi stopper opp og tillater oss å kjenne etter.

Og dette nettstedet har rom for det meste; det såre, triste, men også det gode, glade, og det som får deg til å le så høyt at magemusklene verker. Oppe til høyre på siden finner du lenker til siste innlegg, og du kan også søke etter temaer og ord ved hjelp av søkefunksjonen nederst på høyre side. Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt via facebooksiden eller på mail: post@hookedonlife.no

Hookedonlife var ett utrykk jeg “kom på” (strengt tatt var det jo bare en ren oversettelse) mens jeg satt på stranden i Spania og kjente meg beruset på sand i håret og salt sjøsmak i kjeften. Fordi livet er vakkert om man ser etter – selv når det er vondt og tøft –  bare man velger å reise seg igjen.

 

(alle bilder er egne, og kan, bør og skal ikke kopieres uten tillatelse)

– Merete

 

– Background image from: http://www.grsites.com

2 Comments to "Om hookedonlife"

  1. Vigdis Lethun says:

    Såååå glad i deg, kjære Merete <3 Stå på!

  2. Merete says:

    Takk tante V, kjekt at du er innom. Kanskje du vil bidra og etterkvart? 🙂 Klem

Leave a Reply