#hookedonlife

Om; hookedonlife

Hei, velkommen og takk for at du er innom!

Jeg er Merete og jeg ble født en ganske sen marsnatt, den 11. for å være nøyaktig,  på Kvinneklinikken i Bergen, året 1981. Rett utenfor Bergen, i havgapet, vokste jeg trygt og godt opp i bygden Storebø sammen med hele 500+/- andre innbyggere.

For å gjøre en veldig lang historie veldig kort;

Jeg har min fair-share med bagasje og jeg hadde som relativt ung opplevd mer enn kanskje nødvendig. Men de siste årene har det heller stagnert litt og skjedd veldig lite, men samtidig ikke – bare at det har skjedd inni og ikke utenpå. Det er ikke så lett å forklare, men det er heller ikke vesentlig. Poenget er at jeg nærmest våknet opp en morgen og innså en av livets klisjeer: bare JEG kan leve mitt liv. Så jeg tok ett valg. Hvor jeg ender og hva jeg skal vet jeg ikke enda, men i prosessen (som egentlig ikke er helt over enda, du kan lese litt mer om den under Hekta på reising) fyltes jeg med en god ro og jeg innser følgende:

Jeg har blitt hekta, hekta på livet. Alt som er gøy, trist, vemodig, vakkert, vondt, berusende… Livet består av ALLE øyeblikkkene ikke bare de som vi gjerne skryter av, men det gjelder å stoppe opp og kjenne på- og akseptere dem.

Denne siden har rom for dem alle, det såre, triste, men også det gode, glade, og det som får deg til å le så høyt at magemusklene verker. Oppe til høyre på siden finner du lenker til siste innlegg, og du kan også søke etter temaer og ord ved hjelp av søkefunksjonen nederst på høyre side. Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt via facebooksiden eller på mail: post@hookedonlife.no

Hookedonlife var ett utrykk jeg “kom på” (strengt tatt var det jo bare en ren oversettelse) mens jeg satt på stranden i Spania og kjente meg beruset på sand i håret og salt sjøsmak i kjeften. Fordi livet er vakkert om man ser etter – selv når det er vondt og tøft –  bare man velger å reise seg igjen.

 

(alle bilder er egne, og kan, bør og skal ikke kopieres uten tillatelse)

Dette er altså meg

– Merete

 

– Background image from: http://www.grsites.com

2 Comments to "Om; hookedonlife"

  1. Vigdis Lethun says:

    Såååå glad i deg, kjære Merete <3 Stå på!

  2. Merete says:

    Takk tante V, kjekt at du er innom. Kanskje du vil bidra og etterkvart? 🙂 Klem

Leave a Reply