The world is a book and he who stays home reads only one page

(sitatet er lånt fra min fine kollega og venninne Sara)

IMG_9711

Så var det gjort. Oppsigelsen ble levert denne uken, og fra 1. januar har jeg ikke lenger noen fin og fancy jobb. Det er viktig for meg å presisere at dette valget ikke har noe med jobben eller selskapet i seg selv å gjøre, det handler om noe som er enkelt og banalt, men ekstremt viktig. Nemlig å følge hjertet.

I 32 år har jeg vært mer eller mindre fornuftig, med innslag av enkelte mindre intelligente valg, men jeg har alltid landet på beina og det tror jeg at jeg vil fortsette med. Fordi for meg er det ikke ett valg lenger, det er noe jeg må gjøre, og nå skal det rett og slett bare få skje.

Andreas joiner meg i Costa Rica for å feire 33 årsdagen min 11.mars – JEG DIGGER DEG! Han er ett nytt tilskudd på listen over bra folk jeg kjenner, og  som har vært til uvurderlig inspirasjon den siste tiden.

Ellers kan resten av reiseruten inspiseres under Hekta på reising

 

One Reply to “The world is a book and he who stays home reads only one page”

Leave a Reply